perjantai 28. maaliskuuta 2008

paskaperjantai

No arvatkaa olisiko mulla ollut tänään tentti. Kyllä! Olinko lukenut? (vaikka aikaakin olisi ollut vittu koko viikko!!??!) En. Eilenkin illalla katselin KAIKKI mahdolliset telkkariohjelmat läpi ja puoli kahdelta yöllä nukkumaan. Kello soimaan KUUDELTA aamulla ajatuksella "selaan äkkiä vähän aamullla tenttikirjaa, ennenkin sillai menty tentteihin". No nousinko? En. Meninkö tenttiin?En. Heräsin yhdeltä! HYVÄ! Way to go Ina!
Nyt pitäisi tehdä kouluhommia, samoja joita on ollut tarkoitus tehdä KOKO talvi, mutta en ole jaksanut...tai vaikka olisinkin, ei ole kiinnostanut :( Teen kaiken sitten taas viimehetken paniikissa. Näiilä mennään, siis. Ja on menty kohta viisi vuotta yliopistossa. "Kypsää tieteellisen tutkimisen asennetta". Sitäpäsitä juuri. Vittu.
No, tänäään ehkäpä kaverin kanssa baariin. Jei! Baareilussa ärsyttää vain se alkoholin aiheuttama turvotus! ÄÄÄÄ! Haluan käydä ulkona juhlimassa, baarissa tanssimassa, pidän humaltumisen tunteesta, mutta en pidä siitä aiheutuvasta kasvojen pöhöttymisestä. Äh, miksi joillain näkyy yksikin juotu kalja/siideri (niikun MINULLA!) heti turpeutena, mutta joku voi vetää saakeli viikonkin putken eikä missään näy mitään! No tämä on taas osa sarjassamme "jotkut vaan on, jotkut vaan voi". Epäreilua.
Syömisestä sen verran, että keskiviikkona tein sipuli-tomaatti-paprika-keittoa ison kattilallisen ja ajatuksena oli syödä muutama päivä vain sitä (pääsiäisherkut painaa meinaan vieläkin..idiootti-Ina kun ei sitten pystynyt vastustamaan pashaa, suklaata ja keksejä..joo anorektikkoja tässä ollaan..HAH!). Mutta eilenkin kaupungilla join sitten kaakaon ja söin puoliksi porkkanaleivoksen kaverin kanssa. Vittu. Tänään tähän mennessä syöty Elovena-pikapuuro (130kcal) ja desi sokeritonta vadelmakeittoa (9kcal). Kiitos myöhäisen heräämisen, tämän pvän syömiset SAATTAA jäädä pieniksi..ja koska illalla odottanee VIINIPULLO, en halua edes ajatella syömistä enää tänään. Pärjäispä tällä. Aamupaino 45,4. Jeejee...1,5 kiloa vähemmän kuin alkuviikosta pääsiäsmässytyksen jälkeen.

Ei kommentteja: