torstai 10. huhtikuuta 2008

Why oh why?

Asioita, jotka mietityttävät, eli sarjassamme ”MIKSI, OI MIKSI?!??!”

1.
Miksi nuorempana, kun mieleni teki herkkua tai ”jotain hyvää”, se oli yleensä aina SALMIAKKIA. Nykyään kun tekee mieli ”jotain hyvää”, se on melkein järjestäen AINA suklaata, donitseja, jäätelöä, kääretorttua...siis kaikkea sellaista jossa kaloreita on tajuttomat määrät ja rasvaa samaten!! Salmiakissa oli se hyvä puoli, että rasvaa siinä ei ole nimeksikään. Äääh...onko tämä jokin ikäkysymys; kun naisistuu (ja aikuistuu..haha, onpas vitsi mun kohdalla!) myös mieltymykset ja mielihalut muuttuvat. Ja tietenkin sinne epäterveellisempään, läskistävämpään suuntaan. Onko se sitä ”naisena olemista” että herkutteluhetkinä syödään sitten niitä kaikkein pahimpia rasva-sokeri-kaloripommeja??? Vittu!

2.

Miksi on NIIN vaikeaa aloittaa se vähemmällä ruualla oleminen ja syödä kevyemmin? Koska kun on pystynyt siihen muutaman päivän, tajuaa kuinka hyvä (ja vahva) olo on. Mutta miksi se aloittaminen on NIIN vaikeaa? No, se on sama juttu mulla melkein kaikessa: ”ei se homman tekeminen vaikeaa ole, vaan siihen ryhtyminen” (saa nähdä minä vuonna gradu valmistuu..köh..)

3.

Miksi mä en ikinä opi? Se että suussa maistuu hyvältä joku helvetin suklaa sen muutaman minuutin, ei ole sen aiheuttaman morkkiksen arvoista.

T: nimimerk. ”se ei jäänyt siihen tiistaiseen Ben&Jerry’s:iin”



Kyllä veri veti ennen enemmän salmiakkiin. Miksi ei enää?!??!
(kuvat: novision.fi ja maijalaine.fi)

Ei kommentteja: